torsdag den 4. september 2008

Septembertema på Borger.dk: Spar tid og penge

Flytning uden fallit
Dine møbler vejer et halvt ton og du kan ikke forstå, hvornår du har fået så mange ting. At flytte kan være noget af en udfordring. Og så kan det oven i købet koste en god portion penge. Nu kan du få hjælp til at gøre det så billigt som muligt på Forbrugerstyrelsens hjemmeside, hvor du finder gode råd om flytninger og økonomi.
Gode råd om flytning

Spar på strømmen
Klimaet er det helt varme emne for tiden, og jo mere strøm, du sparer, jo bedre er det for miljøet. Du må heller ikke glemme, at det kan mærkes i din pengepung i sidste ende.
På borger.dk finder du tips til, hvordan du kan skrue ned for strømmen og op for besparelserne.
Borger.dk om miljøvenlig opvarmning
Borger.dk om mærkning af boliger og hvidevarer

Til kamp mod ventetiden
Du behøver ikke at få varme ører af at vente i telefonen eller trække et nummer og stille dig i kø for at få ordnet fx flytning, ændret skattekort eller for at skrive dit barn op til en plads i en daginstitution. Med digital signatur kan du ordne det hele hjemmefra og spare en masse tid. Læs mere om digital signatur på hjemmesiden digitalsignatur.dk og bestil en signatur - helt gratis.
digitalsignatur.dk

Undgå smertefulde tandlægeregninger
Ikke nok med at det kan gøre frygteligt ondt, det kan også være en dyr affære at gå til tandlægen.
På hjemmesiden sundhed.dk kan du sammenligne tandlægers priser på almindelige behandlinger, fx plastfyldninger. Du kan søge geografisk og efter pris og finde det tilbud, der passer dig bedst.
Sammenlign tandlægepriser på sundhed.dk

Det kan varmt anbefales at tilmelde sig Borger.dk nyhedsbreve. Her kan du følge med i, hvad der sker på Borger.dk, nyheder indenfor digital selvbetjening, eller læse om aktuelle teamer som sommerferie, studiestart o.lign.
Læs mere om Borger.dks nyhedsbreve og tilmeld dig her.

Ingen kommentarer: