torsdag den 3. juli 2008

Lån en serie til din ferie

I sommerferien får man ofte læst meget, hvadenten man tager bøger med på ferie, eller sidder derhjemme og læser. Hvad er så bedre end en rigtig god, tyk bog, eller - måske endnu bedre - en dejlig, lang serie, som man kan få glæde af rigtig længe!

I voksenbiblioteket har vi i øjeblikket udstillet serier og har samlet alle bind i en stak. Du vælger selvfølgelig selv, om du vil låne hele serien på én gang, eller enkelte bind ad gangen.

Vi har fundet alt muligt godt frem, så der skulle være lidt for enhver smag. Der er bøger af Kerstin Ekman, Henning Mortensen, Jan Kjærstad, Tolkien, Jan Guillou og mange andre, også knapt så kendte serier. Hvad med fx. at prøve den islandske forfatter Einar Már Guðmundssons slægtskrønike, Sandra Gullands bøger om Josephine Bonaparte, eller Otoriklanens fortællinger af Lian Hearn?

Vi har samtidig besluttet at flytte serierne ind sammen med de øvrige bøger i afdelingen med skønlitteratur, således at romaner af samme forfatter nu står samlet og man kun skal lede ét sted. Husk at du som regel kan se på etiketten bag i bogen, hvis det er en del af en serie, og i så fald hvad nummer i rækken.

Har du læst en rigtig god serie, du ønsker at anbefale andre, så efterlad gerne en kommentar og del din læseoplevelse.

God læselyst i sommer!

Ingen kommentarer: