onsdag den 22. september 2010

Foredrag om Læger uden Grænser

Foredrag tirsdag d. 5.oktober kl. 18:30-19:30 på Sorø Bibliotek.

29-årige Carl Johan af Rosenborg fortæller om sit arbejde i Liberia for Læger uden Grænser.

Han har i otte måneder været i Liberias hovedstad Monrovia, hvor han har haft ansvaret for indkøb, lager og transport af udstyr og medicin til et sund-hedscenter og et hospital i byen.

Liberia har været plaget af en 14 år lang borgerkrig, som sluttede i 2003. Siden er der sket mange fremskridt i landet, men staten er endnu ikke i stand til at yde gratis lægehjælp til liberianerne på trods af, at det er rege-ringens mål.
Landet er et af verdens fattigste, og knap hvert fjerde barn dør, inden det fylder fem år. Derfor koncentrerer Læger uden Grænser sit arbejde i landet om børns og mødres sundhed.

Carl Johan af Rosenborg er uddannet cand. merc. i logistik og produktion fra Copenhagen Business School i 2005 og har siden arbejdet som projektleder i Novo Nordisk.

Billetter á 30 kr. kan købes på Sorø -, Stenlille - , eller Dianalund Bibliotek. Indtægterne går til Læger uden Grænser.

På biblioteket kan du låne Merete Engells bog Sygeplejerske i verdens brændpunkter, hvor hun fortæller om sit arbejde som udsendt. Reserver bogen på biblioteket.

Læs mere om Læger uden Grænser.

Ingen kommentarer: