tirsdag den 17. august 2010

Foredrag: Familieliv i balance

Tirsdag d. 31. august kl. 18.30 lægger Sorø Bibliotek hus til foredraget Familieliv i balance, hvor forfatter m.m. Nina Brandt indlevende, humoristisk og inspirerende fortæller om, hvilke redskaber, du kan bruge til at skabe et familieliv i (endnu mere) balance.

Kom og hør, hvad du og I kan gøre for at smøre familiemaskinen, så den kører i det tempo, som passer til jer; hvordan ambitioner justeres, strategier installeres, og hvordan rammer kan give mere rum til spontanitet og individuelle behov.

Du får ikke en færdig opskrift med hjem på, hvilke ti ’ingredienser’ du bare skal have fat i, for at få det perfekte familieliv på ti uger. Nina Brandt tager derimod udgangspunkt i, at alle forældres, børns og familiers behov er individuelle. Og at et familieliv i balance handler om at finde ud af, hvilke værktøjer, tips, metoder og måder du kan sammensætte til en familie-balance-model, der passer til dig, jer og jeres ønsker for familielivet. Tips og fif vil derfor blive uddelt med rund hånd.

Nina Brandt vil i foredraget kombinere tale, dialog, humor, oplæsning og små indsigtsøvelser, og vil gøre sit bedste for at give dig inspiration og en god oplevelse med hjem. Foredraget bygger på Nina Brandts kommende bog om det gode familieliv og bogen: ”Den gode barsel”.

Nina Brandt er 37 år, har to børn og er ph.d. i nutidshistorie, coach, konsulent og forfatter og hun har til efteråret en ny bog på gaden om det gode familieliv.

Billetter á 30 kr. udleveres på Stenlille, Dianalund eller Sorø Bibliotek.

I forbindelse med foredraget har biblioteket udstillet nogle bøger om børn, familier, planlægning af tid o.lign.

Ingen kommentarer: