torsdag den 24. april 2008

Biblioteksblogs

Sorø Bibliotek er jo ikke det eneste bibliotek som har en blog. På vores blog har vi især gjort meget ud af formidling af litteratur. Vi har skrevet om temaer, krimier, verdens bogdag, anbefalinger, litteraturpriser m.m.
Roskilde Bibliotek har også en udmærket blog, hvor der hver måned er en låner eller ansat der anbefaler 10 bøger vedkommende kan li'. Det er altid sjovt at læse hvad andre er optaget af og få nogle tips. Du er også velkommen til at fortælle hvad du læser for tiden!

Vores blog har også berørt musikken, men hvis man vil læse mere om musik kan vi anbefale at besøge nogle andre biblioteksblogs. Næstved Bibliotek skriver bl.a om de nye muligheder for at streame musik og oprette sin egen "radiostation" fx på Last.fm. Her har du så også mulighed for at høre noget ny musik og blive inspireret af andre brugere, der kan lide den samme genre som dig. Der er også andre tjenester som Deezer.com, hvor man også kan oprette sin egen radio. Det gode ved disse tjenester er, at man ikke skal downloade samt bliver præsenteret for en masse ny musik. Så er den gode gamle cd snart forældet?

Ingen kommentarer: